Artisan Bread Masterclass

Richard Bertinet & Gluten Morgen

SOLD OUT
Artisan Bread Masterclass by Richard Bertinet & Gluten Morgen
Masterclass de panadería artesanal por Richard Bertinet & Gluten Morgen
Tuesday 26th March 4PM (+0 GMT)
Martes 26 Marzo 4PM (+0 GMT)

Richard & Gluten

Español

En VIVO y en DIRECTO desde Bath, Reino Unido via ZOOM.En 
ESPAÑOL e INGLES en simultáneo
Evento único y exclusivo Online - Cupos limitados
La Masterclass Online más esperada del año. Por primera vez Richard Bertinet & Gluten Morgen juntos desde Bath, Reino Unido, enseñarán todos las técnicas, recetas, secretos y tips de la panadería artesanal. Un evento super exclusivo con cupos limitados.
Ya seas un panadero experimentado o recién estés comenzando en este mundo de las masas, ésta es la masterclass ideal para aprender de los mejores todos sus secretos.
Una clase especial y exclusiva, en VIVO y en DIRECTO por ZOOM, dedicada totalmente a la PANADERIA ARTESANAL, donde interactuaremos con Richard Bertinet & Ramón Garriga para preguntarles todas las dudas, problemas y así porder resolverlos.
Richard & Gluten

English

LIVE from Bath, UK via ZOOM. 
In ENGLISH and SPANISH simultaneously
Unique and Exclusive Online Event - Limited places
The most awaited Online Masterclass of the year. For the first time Richard Bertinet & Gluten Morgen together from Bath, UK, will teach all the techniques, recipes, secrets and tips of artisan baking. A super exclusive event with limited places. Whether you are an experienced baker or just starting out in the world of bread baking, this is the ideal masterclass to learn all the secrets from the best. A special and exclusive class, streaming LIVE via ZOOM, totally dedicated to ARTISAN BAKERY, where you will interact with Richard Bertinet & Ramón Garriga and ask them all your doubts, problems and then solve them.

Recipes / Recetas

A recipe booklet will be sent in advance and the recipes will be made step by step during the class.
Se enviará recetario previamente y las recetas se haran paso a paso durante la clase.

Baguette

Bertinet's classic french recipe
La receta clásica Francesca de Bertinet

The Bertinet Methot / Método Bertinet

No more sticky doughs
No más masas pegajosas

Preferments / Prefermentos

Stiff sourdough starter
Masa Madre sólida
Dried ferment / Dough as improver
Fermento seco / Mejorador de masas

Masa Madre / Sourdough

How to build a sourdough starter from scratch & keep it always active
Cómo hacer una masa madre y manternerla

Pan de campo / Country Loaf

How to bake the best country loaf step by step
Cómo hacer el mejor pan de masa madre paso a paso

Extras

Sourdough crackers, cinnamon knots, doughnuts, baked brie in brioche
Crackers de masa madre, nudos de canela, donas, brie horneado en brioche
The class will last approximately 4 hours and is also recorded so that you can watch it again later
La clase tendrá una duración aproximada de 4 horas y además se grabará para poder volver a verla luego
Search